Schemaläggning av flera meddelanden HootSuite

Att schemalägga flera meddelanden är en av de mest användbara funktionerna som HootSuite erbuder – ett tilltalande gränsnitt där de flesta profiler för sociala medier och kampanjer kan hanteras. Det ger god effekt i kommunikationen att lägga in flera meddelanden på olika sociala medier-nätverk på förbestämda datum och tider.

Schemaläggning av flera meddelanden Postcron

Även Postcron erbjuder schemaläggning av flera meddelanden och har ett tilltalande gränsnitt för publicering på de flesta profiler för sociala medier och kampanjer. Det är ger god effekt att lägga in flera meddelanden på olika sociala medier-nätverk på förbestämda datum och tider. Postcron har även funktionen att schemalägga inlägg med infogade bilder och stöd för Instagram.

Schemaläggning av flera meddelanden Buffer

I mars 2017 är stöd för Buffer tillagt (BulkBuffer och BulkPublisher)

CSV-filen för schemaläggning av flera meddelanden

En av stötestenarna för schemaläggning av flera meddelanden är att data måste vara i ett speciellt format i en CSV-fil. Inuti CSV-filen måste semikolon användas för att avgränsa på rätt plats.

Av den anledningen är det lätt att det blir fel, så att det i stället för den trevliga erfarenhet som Scheduler garanterar för uppladdningen; “x meddelanden laddades upp” – kan det vara nödvändigt att gå tillbaka och felsöka i den fil som skapades manuellt.

Scheduler som förenklar

För att bli kvitt ovanstående fel skapade jag ”Schedule Simplifier” som är ett smart, tillförlitligt och bekymmersfritt sätt att skapa dessa CSV-filer i ett format som alltid korrekt laddas upp till Buffer-alternativen, Hootsuite och/eller Postcron. Dessutom har den en mängd användbara funktioner som hjälper dig att skapa meddelanden på ett enkelt och trevlig sätt. Programmet eliminierar risken för de fel, som mestadels beror på formatering, när filen laddas upp till Buffer-alternativen, HootSuite eller Postcron. Detta genom att hantera dem under tiden inläggen skapas genom tat visa varningar och felmeddelanden och på så sätt ge dig en beprövad lösning där du snabbt kan åstadkomma önskat resultat.

Som exempel kan nämnas att programmet ger en varning om du använder för många tecken. I programmet går det även att ta bort och ändra poster, något som gör det enkelt att återanvända tidigare skapade filer. Premiumversionen sparar dessa filer i .wcsh-formatet så att filerna kan importeras tillbaka till programmet där användaren kan redigera dem. Filerna kan importeras en och en eller om så önskas flera åt gången, de blir då en ny sammanslagen fil. Programmets stora fördel och initiala anledningen till att det utvecklats är att det löser problemet med att ange tiden i det stereotypiska och besvärliga formatet mm/dd/yyyy hh:mm eller dd/mm/yyyy hh:mm för varje post i ett datablad. Problem med formatering är särskilt vanliga om du glömmer inaktivera funktionen för automatisk konvertering.

Programmet använder en behändigt och lättanvänt verktyg för datum och tid. Du kan även dra nytta av funktionen för automatisk tidsinställning genom att klicka på knappen ”Randomize”. Sammanfattningsvis är det ett enkelt och behändigt verktyg för att schemalägg flera meddelanden på samma gång i HootSuite och/eller Postcron som garanterat besparar dig mycket tid och möda så att du kan fokusera mer på din verksamhet och det du behöver prioritera.